kapat
DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

15 Temmuz tarihinde millet iradesine karşı, asker kıyafeti kisvesi altında isyan hareketi ile darbe kalkışması yapanlara, Aziz Milletimiz ile başta demokrasiye inanmış asker ve emniyet mensupları olmak üzere ülkenin bütün kurumları en güzel cevabı vermiş, hukuksuz ve ahlaksız hareketi defetmiştir.

Vatan, Millet ve Demokrasi karşıtlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin birlik ve beraberliği ile Başkomutanımız CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu takdirle karşılanmıştır. Milletin iradesine karşı yapılan bu aymaz saldırı, Ulu Önder Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ülküsüne inanan bağımsızlığa inanmış meydanları dolduran milletimizin birlik ve dayanışma içeren örnek duruşu ile yok edilmiştir.

Darbe girişimi yapanları ve bunları planlayanları lanetliyoruz. Millet olarak demokrasi ve özgürlüğümüze sonuna kadar sahip çıkacağız. Darbeye karşı özgürlüğümüzü savunmak için canlarını feda eden asker, polis, sivil demokrasi şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar dileriz. Allah Devletimize, Milletimize, Demokrasimize ve Birliğimize zeval vermesin. Çay Tiicaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı

608 kez Okundu.